Algemene voorwaarden

Algemeen

Op al de leveringen en diensten zijn de volgende verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

Verzendkosten

Voor verzending van het boek brengen wij kosten in rekening. De verzendkosten zitten inbegrepen in de prijs van het boek.

Betaling

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Een bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen via Ideal.

Levering

De bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk verzonden per post. Er wordt per e-mail een bevestiging van verzending naar u verzonden.

Bestelling annuleren

Een bestelling annuleren/wijzigen nadat deze is bevestigd, en voordat deze ontvangen is, is niet mogelijk. Dit is een wettelijke regeling voor online aankopen (zie Wet Koop op Afstand) om webwinkels te beschermen tegen onnodige kosten.

Privacy-statement

Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor noodzakelijke doeleinden en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.