Serie Ukkel en Pukkel

Deel 1 Prentenboek om voor te lezen

Ukkel en Pukkel (Jij bent Mijn Held)

Ergens in een groot, groot bos is een holletjes onder de grond. Hier woont een bijzondere konijnenfamilie, die bestaat uit Papa en Mama Konijn en twee kleine broertjes, Ukkel en Pukkel. Deze konijnenfamilie beleeft vele spannende avonturen.

Deel 2 Leesboek vanaf Groep 4

Ukkel en Pukkel en het Mysterie van de sportschool.

Ukkel en Pukkel komen thuis van school en vragen aan hun Moeder of zij mogen buiten spelen. Als Ukkel en Pukkel met hun vriendjes het spel kanniepakkeverreweggie spelen botst Pukkel tegen een hele grote muur op. De vrienden besluiten een kijkje te gaan nemen en komen er achter dat het een heel groot gebouw is wat verdacht veel op een school lijkt. Maar wat voor een school!! Komen de vrienden in de problemen of krijgt dit verhaal een hele andere wending en zien ze iets wat ze nog nooit eerder hebben gezien! Dit boek is in samenwerking met Sportschool Move on Roosendaal.

De tekeningen van dit boek (Ukkel en Pukkel en het Mysterie van de sportschool) zijn heel speciaal al zeg ik het zelf door mijn eigen man Björn Roosenboom gemaakt. En alle boeken die gaan volgen worden ook door Björn getekend.

Deel 3 Leesboek vanaf groep 4

Ukkel en Pukkel Redden het Circus

Terwijl Pukkel nietsvermoedend in het bos wat hout aan het sprokkelen is, ziet hij tot zijn verbazing een heel grote tent staan midden in het bos. Hij wordt er nieuwsgierig van en besluit de volgende dag met zijn vrienden een kijkje te gaan nemen. Als ze aankomen bij de tent ontmoeten ze een bedroefde schildpad die de vrienden vertelt dat er een dief in het bos is die spullen heeft gestolen. De vrienden schrikken en willen de schildpad heel graag helpen. Denk je dat het avontuur goed zal aflopen en ze de dief te pakken krijgen?